בתור אחד שעשה את התהליך בעצמו ועדיין עושה אותו מעת לעת, כלומר, מעלה מסה ומוריד משקל,
אני יכול לספר לכם שזה אחד התהליכים המאתגרים ביותר אבל אם עושים את הדברים בהתמדה – הם גם המספקים ביותר.
אז עזבו שניה את המאמרים ברשת ואת בלבולי המח של מה זה חלבון ומה זה שומן טוב ומה זה מאזן קלורי שלילי. כן, אל תטעו, כל הדברים האלו חשובים ונכונים אבל בנינו? למי יש כח לעשות עכשיו תואר במדעי התזונה או באנטומיה של הגוף. כל מה שאנחנו רוצים באמת זה מדריך פשוט של מה לעשות ושחרר אותי..
אז חשוב לי להדגיש: איני יועץ תזונה ולא מאמן כושר גופני, כל מה שאני כותב כאן זה טיפים שלדעתי עובדים מעולה ורק לדעתי! מי שבוחר להשתמש בהם זה באחריותו בלבד.
נתחיל ככה – מה לאכול?
בגדול? תשתדלו לאכול אוכל מבושר ביתי, פחות גאנק.
נפלתם לג'אנק? לא נורא. לא קרס העולם. אבל תעשו השתדלות לאכול בריא. עוף, הודו, בשר, דגים, ביצים.
בפחממות לכו על אורז לבן, תפוחי אדמה, בטטות. ואם אפשר איזה לחם דגנים טוב? מה טוב.
שתו 3 ליטר מים ביום
אני באופן אישי שותה יםם קולה זירו, לא מפחד ולא מפריע לי.
נסו לדחות את ארוחת הבוקר. משהו כמו 3 שעות מהרגע שקמתם.
צהריים ממליץ על הבשרית
ערב חלבי מלא
בכל הקשור כמויות וכמה קילו וכו, בגדול אני אפעם לא סופר באמת.
אבל לכו על משקל גוף כפול 1.8.
מבחינת אימונים:
תנו לעצמכם 2-3 שעות אירובי בשבוע + 4 אימוני כח בשבוע.
אל תוותרו על שכיבות סמיכה, כפיפות בטן ורגליים. עדיף שתתחילו מהרגליים.
בנוסף, תקפידו לישון 8 שעות בלילה.
הרגשתם כאבים? משהו לא תקין, עצרו את האימונים, הגוף מדבר אליכם – הוא צריך את המנוחה שלו
הפקידו באימוני כח להתאמן יום כן ויום לא. או יום אחרי יום אבל על איזורים שונים בגוף.
השריר נבנה רק יום אחרי האימון שלכם.
ולא, לא משנה אם תאכלו חלבון לפני או אחרי האימון. זה נמדד ב 24 שעות.
זהו בגדול,
ושוב, אלו טיפים שאני עושה בעצמי, ללא רקע מקצועי, ללא תעודות בתחום, לי באופן אישי זה עובד.
כמובן שלכל אחד הגוף שלו והדברים שעובדים לו נכון. ובכללי מומלץ להיעזר בבעל מקצוע.
בהצלחה !